A fogfájás kezelése kíméletes is lehet!

Szponzorált tartalom

fogfájás kezelése
fogfájás kezelése

Mitől fájhat az ember foga? 

Bármi is legyen az, az első lépés, hogy a fogorvos kideríti valójában mi is a fájdalom oka. Miután ez megtörtént, a fájdalom megszüntetése érdekében el kell végezni a szükséges fogászati beavatkozást. 

A fogfájás kezelése során a Hegedűs Dental fogászat mindent megtesz annak érdekében, hogy a páciens minél kevesebb kellemetlenséget szenvedjen el. Ezért fájdalommentes kezeléseket végez. Akár egy kilyukadt, szuvas fog miatt fájjon a fog, akár a bölcsességfoggal adódik probléma, minden esetben kíméletesen járnak el. 

Persze vannak olyan problémák. amelyek súlyosak. Ilyen lehet a fogínysorvadás, illetve a különböző fogágy betegségek. De az is lehet, hogy valamilyen fizikai behatás miatt keletkezik fájdalom. Mivel ezek addig nem szűnnek meg, amíg meg nem történik a fogfájás kezelése, ezért fontos, hogy minél előbb elmenjünk a fogorvoshoz, ha valamilyen gondunk van. 

A fogfájás kezelése első lépésben úgy zajlik, hogy alaposan megvizsgálják a fogazatot, illetve a röntgen felvételt készítenek. Ha megvan a probléma helye, annak kezelése érdekében a lehető legjobb eljárásokat és anyagokat fogják használni.

Olykor fel sem tűnik az embernek, hogy kiesett a régi fogtömése, így már csak azt észleli, hogy a fog tovább szuvasodik és fájdalmat tapasztal.  

A probléma feltérképezése mindig elsődleges lépés, majd ezt követi a fogfájás kezelése, amihez digitális röntgen készülék áll rendelkezésre a rendelőben.