A könyökkaros napellenző egyszerű használata miatt közkedvelt!

Szponzorált tartalom

könyökkaros napellenző
könyökkaros napellenző

Számtalan árnyékoló létezik már, amelyek mindegyike más és más helyzetekben bizonyul a legkényelmesebbnek. Amikor például kiülünk a teraszra, hiába vártuk már, hogy jöjjön a nyár és élvezhessük, az erős napsütés olykor kellemetlenné válik és ilyenkor kiváltképp jól jön egy árnyékoló. De melyiket válasszuk?

A könyökkaros napellenző elég nagy felületen is képes helytállni és erős érv mellette, hogy bármikor könnyedén vissza lehet húzni, így ha védeni szeretnénk az esőtől vagy más időjárási hatástól, akkor gyorsan biztonságos helyre tudjuk tenni.

Erkélyek, teraszok közkedvelt árnyékolója, ami nem véletlen, hiszen valóban tartós megoldást kínál a jövőre nézve az árnyékolásban. Vízálló, így hát valójában az esőtől nem kell félteni, de ha mégis éppen meg szeretnénk kínálni a teraszon vagy az erkélyen sorakozó növényeinket egy kis esővízzel, akkor könnyedén megtehetjük azt.

Kézi erővel és motorral is mozgatható a könyökkaros napellenző, attól függően, hogy ki mekkora beruházást engedhet meg magának. Rengeteg színben és mintával elérhető, ezáltal attól sem kell félni, hogy vajon passzolni fog-e az ingatlan külsejéhez. Amit sokan nem is gondolnának, de számos kiegészítő rendelhető hozzá. A könyökkaros napellenző fényérzékelővel, szélérzékelővel vagy akár hangulatvilágítással is elérhető termék, tehát tényleg minden igényt ki tud szolgálni.

A könyökkaros napellenző esetében is vannak altípusok. Az egyik ezek közül a klasszikus változat, amely extrák nélkül is képes minden igénynek eleget tenni. Egy másik a klasszik extra-, amely feszesebb ponyvával tud szolgálni. A tokozott álló hengertartós napellenzőre pedig az jellemző, hogy keskenyebb eresz alá szokták alkalmazni. A teljesen tokozott napellenző pedig rendkívül elegáns.

Bármelyikre is essen a választás, olyan árnyékolót kaphatunk, ami megvéd az esőtől, a naptól és állja a szelet, így hát sokáig méltó társunk lehet a teraszunkon vagy az erkélyünkön.