Fronius Hybrid kompakt megoldásokkal a szebb jövőért!

Szponzorált tartalom

Fronius Hybrid
Fronius Hybrid

Az emberek rádöbbentek arra, hogy kisebb lépésekkel is támogatni tudják bolygónk megóvását. A szelektív hulladékgyűjtés és még sok más dolog hozzájárulhat ehhez, de ne feledkezzünk meg a nagyobb dolgokról sem!

Energiaforrások a természetben is megtalálhatóak. A napenergia ezek közül az, melyet a kisebb és nagyobb háztartások, ipari egységek egyaránt hasznosítani tudnak, ha van hozzá megfelelő eszköz!

A Fronius Hybrid inverter a Symo rendszerek egyik modellje, mely többféle változatban elérhető, számos egyedi tulajdonságával. Transzformátor nélkül látja el feladatát a háromfázisú modell, amely ipari létesítményekhez és magán háztartásokhoz egyaránt optimális választás lehet!

Az inverterek előnye, hogy rendelkezik a szükséges védelmi és biztonsági funkciókkal, miközben teljesen ideális a közüzemi hálózatokhoz. A saját fogyasztók egy része vezérelhető és integrált adat kommunikációt tesz lehetővé.

Ezzel együtt az Ethernet, WLAN és WiFi hozzáférés is engedélyezett, ugyanakkor kompakt kialakításának, standard felszerelésének hála, könnyedén üzembe helyezhető.

A Snap inverter technológia egyfajta egységesség, mely nem csak jelen esetben, de a jövőre tekintettel is előnyöket jelent a felhasználást illetően. A berendezés üzembe helyezése, szervizelése is jelentősen egyszerűbb amiatt, hogy elsőként a hátlapot kell rögzíteni a kívánt felületre, majd ezután kell belepattintani a készülék további egységét. Ez egyszerűbb hozzáférést biztosít, nyitott interfész jellemzi.

A Fronius Hybrid inverterek kombinálják az akkumulátor töltő rendszert, a hibrid és akkumulátor invertert, valamint a vezérlőt és rendszerellenőrző megoldásokat.

Ha olyan lehetőségekben gondolkodik, amelyek sokkal összetettebbek, mégis egyszerűen fenntarthatók és kezelhetők, akkor a Fronius Hybrid lehet az a készülék, ami a legjobban megfelelhet ezeknek az igényeknek!