Így alakul az energetikai tanúsítvány ára 2021-ben.

Szponzorált tartalom

energetikai tanúsítvány ára 2021
energetikai tanúsítvány ára 2021

Biztosan nem vagyok egyedül azzal a problémával, hogy eladósorba került egy ingatlanom, és ezzel együtt a nyakamba szakadt egy temérdek adminisztratív teendő. Ha nem lenne elég, hogy az ember kilásson a rengeteg, előtte tornyosuló feladat mögül, nemrég még azzal is szembesültem, hogy ma már törvényi szabályozás íjra elő, hogy az eladni kívánt ingatlanok rendelkezzenek energetikai tanúsítvánnyal. Megmondom őszintén, én nem sokat értettem a témához korábban, ezért alaposan utána kellett olvasnom, miről is van szó egészen pontosan. Kicsit meg is rémített ez az újabb megoldandó feladat, de egy ismerősöm megnyugtatott, hogy ha megtalálom a megfelelő tanúsító céget, akkor nem lehet baj.

Ő ajánlotta az e-tanusitas.eu oldalát, ahol többek között az energetikai tanúsítvány fogalma, az energetikai tanúsítás menete, és az energetikai tanúsítvány ára 2021 évében témaköre mentén számtalan új információra tettem szert. Nagyon hálás vagyok ennek az ismerősömnek, mert az e-tanusitas.eu oldalán tényleg ügyfélközpontúan, felhasználóbarát módon fogalmazták meg a legfontosabb információkat. Az oldaluk is könnyen átlátható, így pillanatok alatt megtalálhattam a nekem releváns információkat. Az energetikai tanúsítvány ára 2021-ben az oldalon például teljesen részletesen le van írva, így tulajdonképpen a megrendelőt nem érheti meglepetés a folyamat során. Már ez is a tanúsító cég korrektségéről árulkodik, itt nincsenek szürke zónák vagy elrejtett költségek!

Az energetikai tanúsítvány ára 2021-ben az e-tanusitas árajánlata alapján attól függően változik, hogy az ingatlanod, amire a tanúsítást kéred, hol helyezkedik el, illetve milyen méretű ingatlanról beszélhetünk. Az e-tanusitas.eu csapata az oldal információi alapján országos lefedettséggel rendlekezik, ez ki is derül az árajánlatból is. Általánosan azonban az jellemző, hogy a budapesti ingatlanok tanúsítása egy kicsivel jobb áron történik, mint a fővároson túli ingatlanoké. Szerencsére azonban, az e-tanusitas.eu csapata árgaranciát vállal a szolgáltatására. Így ha esetleg úgy adódna, hogy egy másik cég jobb áron kínálja a tanusítás elvégzését, az e-tanusitas vállalja, hogy a versenytárs által megajánlott alacsonyabb áron fogjon hozzá a tanúsításhoz. Mindemellett pedig minden kedves ügyfelének egy 4000 Ft értékű Ingatlan Kisokossal is kedveskedik, amelyben hasznos tanácsokat találhatunk felújítással, energia takarékossággal kapcsolatban.

Ha megismerkedtünk az energetikai tanúsítvány 2021-es árával, és a honlap alapján szimpatikusnak találjuk a céget, nem is maradt más hátra, mint hogy az oldalon megadott telefonszámon megrendeljük tőlük a szolgáltatást. A helyszínre kiérkező kollégák pillanatok alatt megküldik a mérési adatokat a központba, ahol azon nyomban meg is kezdik az energetikai tanúsítvány kiállítását. Így a tanúsítványt akár 24 óra elteltével kézhez vehetjük! Ti hallottatok már ennél hatékonyabb és korrektebb munkavégzésről?