Öltőzői beszélgetés a csapattársakkal

Szponzorált tartalom

sportesemény élő internetes közvetítés
sportesemény élő internetes közvetítés

Gyerekkorom óta kézilabdázok, általános iskolában mentem le az első edzésre, és azóta is járok kézilabdázni. A helyi városi csapatban játszom már három éve, valószínű, hogy ez az utolsó klubcsapatom a visszavonulás előtt. Miután abbahagyom az aktív sportot, azután is szeretnék a sportág közelében maradni.

A ma reggeli edzés különösen kimerítő volt, most elég kemény időszakban vagyunk, hiszen két hét múlva lesz meccsünk az örök városi riválissal, és nagyon szeretnénk nyerni. Néhány csapattársammal maradtam még az öltözőben beszélgetni, mikor a beállósunk Kata robbantotta a témát.

Megismert egy céget, amelynek a tevékenységi körébe tartozik, sőt, fő profilja többek között sportesemény élő internetes közvetítés is. Mekkora lehetőség lenne ezzel a céggel együttdolgozni, és igénybe venni tőlük a sportesemény élő internetes közvetítés szolgáltatást. Egy csomó ismerősünkhöz eljutna a felvétel, és olyanok is megtekinthetnék a meccseinket, akik nem tudnak személyesen ott lenni a sportcsarnokban. A szponzoraink biztosan örülnének a reklámnak, mert felvételeken eléggé egyértelműen és kiemelten látszana a márkanév, ami szponzorálja a csapatunkat.

A lányokkal rögtön rámentünk az oldalra, és elkezdtünk rajta tájékozódni. Valóban lehetőség van megrendelni az interneteskozvetites.hu cégtől, hogy vegye fel a megrendelt sporteseményt. Élőben tudják közvetíteni a kézilabdameccset, és olyan minőséggel, mintha a televízióban néznénk a műsort. Nagyon magabiztos szakmai tudással rendelkeznek, vállalják a tévéminőséget minden olyan extra funkciókkal, mint kommentátor, visszajátszás, lassítás vagy sportfelirat. Akár nyolc kamerával is dolgoznak, számtalan nézőpontot tudnak rögzíteni, a közvetítés teljesen professzionális.

Elolvastam, hogy ki a célcsoportja az interneteskozvetites.hu cégnek, és örömmel vettem tudomásul, hogy a mi sportegyesületünk is igénybe tudná venni a szolgáltatását. A célcsoport közé tartoznak a sportrendezvény-szervezők, jogtulajdonosok, vagy olyan szervezetek, akik ki tudják használni a lehetőséget, hogy minél szélesebb közönség lássa a közvetítéseket.

Sportcsarnokok üzemeltetői szintén nagyon jól tudnak élni az interneteskozvetites.hu kínálta lehetőséggel, mert minden néző számít, akár jelen van a helyszínen, akár virtuálisan kapcsolódna az adáshoz.

A sportklubok és csapatok, mint mi is, remekül meg tudnánk ragadni ezt a lehetőséget, hogy a meccseinket minél többen megtekintsék.

A sportmenedzserek és technikai igazgatók is célközönségnek számítanak, akár hosszú távú kapcsolat kiépítése céljából.

Természetesen vannak lehetőségek, hogy alacsony minőségben, egykamerás livestream felvétel készüljön, de az interneteskozvetites.hu ehhez nem adja a nevét, mivel a minőségre fekteti a legnagyobb hangsúlyt.

Korábban nem hallottam a Pelicomról, de már látatlanban elköteleződtem csapattársaimmal egyetemben. Sok érv szólt amellett, hogy miért érné meg őket választani: tévés szemlélettel dolgoznak, broadcast minőségben végzik a munkát, rengeteg élő közvetítés tapasztalattal rendelkeznek, neves sportcsatornákkal működnek együtt, biztonsági felvételt is készítenek, technikailag profik, maximálisan teljesítik a vállalt feladatot, figyelnek a kommunikációra.

Ajánlatot lehet kérni az oldalon a sárga gombra kattintva. Megnéztem, hogy mi történik az ajánlatkérés után: huszonnégy órán belül választ ígérnek, kérdésekkel segítik a kezdeti együttműködés kialakulását, majd felmérik a helyszínt, ahol dolgozniuk kell, és utána adnak árajánlatot. Sportesemény közvetítésénél együttműködési tervet készítenek a többi műszaki szolgáltatóval.

A lányokkal teljesen bezsongtunk az öltőzőben, éreztük, hogy eljött egy új lehetőség, hogy a csapatunk népszerűsítését tovább fokozzuk huszonegyedik századi megoldásokkal. Az öltözőből kifele a klub vezetősége felé vettük az irányt, és kértünk egy időpontot meghallgatására. Lehet, hogy ők is tudnak interneteskozvetites.hu cég létezéséről, de ha nem, akkor mindenképpen tudatnunk kell velük ezt az információt.