A tehertaxi Budapesten mindig nyerő választás!

Szponzorált tartalom

tehertaxi Budapest
tehertaxi Budapest

Nemrégiben volt egy kis kalandom, lecseréltem a kanapénkat. Érdekes dolog, mert abszolút nem vagyok híve az impulzusvásárlásnak, mindig előre eltervezem és jól átgondolom, amikor nagyobb összegű dolgot veszek. Ez a vásárlás most kivételt képez, mert őszintén szólva csak egy függönykarnisért mentem be a bútoráruházba.

Ám ekkor megláttam ezt a csodaszép, kényelmes és masszív kanapét, amit fejben már rögtön a mi elnyűtt darabunk helyén láttam. Nem is izgatott volna fel a dolog, de közelebb mentem és megláttam az árát. Mivel kifutó modell, ráadásul utolsó darab volt, így szerettek volna szabadulni tőle és ehhez egy igencsak kedvező árat társítottak. Nem is gondolkodtam sokat, felhívtam a férjemet és mivel ő is belement, pár percen belül már a házhozszállítást intéztem. Igen ám, de nem úgy van az!

Heteket nem akartam várni, nem is értettem miért ennyi idő felpakolni egy kisteherautóra és elszállítani egy kanapét. Rögtön keresgélni kezdtem a neten és megláttam, hogy budapestieknek tehertaxi egy bútor szállításához is igénybe vehető! Felhívtam az Atehertaxi szállítót és meglepődésemre másnapi szállítást kínáltak fel.

Komolyan mondom, ha ezt előbb tudom, akkor már rég nem ragaszkodok az áruházi szállításhoz, mert a tehertaxi Budapest egész területén elérhető, abszolút korrekt árak mellett! A pláne az egészben nem csak az, hogy van más lehetőségünk azon túl, mint amivel alapvetően számolnánk, hanem maga a gyorsaság és rugalmasság az, ami a leginkább megtetszett a tehertaxiban.

Sokkal lazábban, az ügyfél igényeit szem előtt tartva kezelik a dolgokat, ezért még csak szabadságot sem kellett kivennünk, hogy átvehessük a bútort, mert nekünk megfelelő időpontot tudtunk egyeztetni. Azt javaslom mindenkinek, hogy legyen kicsit nyitottabb, mert a tehertaxi Budapesten egy olyan szolgáltatás, ami sokkal kényelmesebb, megbízható és bizonyos esetekben lényegesen olcsóbb megoldásokat nyújt! Költöztetéshez, bútorszállításhoz és egyéb szükségletekhez igazodva használhatjuk ki szállítási szolgálataikat.