Legyünk rendszerezettebbek a székhelyünkkel is!

Szponzorált tartalom

székhelyszolgáltatás iparűzési adó mentes
székhelyszolgáltatás iparűzési adó mentes

Az étkezés az ember életének egyik alap része, amiről sokszor elfeledkezünk, vagy csak úgy gondoljuk, hogy valami másodlagos dolog. Túl sok ismerősöm van, akik elkerültek otthonról és mikor anya már nem főzött rájuk, elkezdtek kizárólag étteremből rendelni. Higgyétek el, én teljesen megértem ezt a hozzáállást, mivel jártam hasonló cipőkben. A fő indokok mindig azok szoktak lenni, hogy az embernek nincs ideje vagy pénze főzni.

Ez azonban a mostani fejemmel egy teljesen abszurd állításnak hangzik. Az időt még talán el tudom fogadni, mivel sok mindenre kell készülni mondjuk egyetem alatt. Pénzben azonban csak látszólag tűnik drágábbnak az, ha az ember magára főz. Mivel több napig is lehet ugyanazt az ételt enni és ezzel rengeteget lehet spórolni. Idővel pedig az is ki fog jönni, hogy micsoda csodás kreatív élmény a főzés.

Hasonlóan unalmas és száraz dolognak tartottam egy cég vezetését is. Ahogy azonban belekóstoltam az alkalmazotti életbe, rájöttem, hogy ennél nekem többre van szükségem az életben. Milyen szerencse, hogy rátaláltam a Székhely Centrum oldalára. Egy egyszerű keresés dobta fel őket, mikor „székhelyszolgáltatás iparűzési adó mentes témában kutattam. Korábban mindig az tartott vissza ettől a témától, hogy úgy gondoltam, nekem nincs elég szakképzettségem ahhoz, hogy átlássam ezt az egészet. A Székhely Centrum azonban megmutatta, hogy bárki alapíthat céget, ha egy megfelelő csapat áll mögötte.

Tetszettek már az első bíztató jelek, mikor rákattintottam a „székhelyszolgáltatás iparűzési adó mentes” kiírásra és megláttam miként néz ki az oldal. Nem kell reklámoktól, vagy más zavaró tényezőktől tartani. A Székhely Centrum tisztában van azzal, hogy milyen drága az időnk és nem is akarja vesztegetni. A kialakítás ezért átlátható és könnyen meg fogjuk találni azt a témát, ami minket érdekel.

A „székhelyszolgáltatás iparűzési adó mentes” részleg eléréséhez nem kellett mást tennem, mint a felső menüből kiválasztani a hozzátartozó kategóriát. Itt egyébként láthatjuk, hogy a Székhely Centrum nem csak székhelyszolgáltatást kínál nekünk, hanem akár még a cégünket is megalapíthatjuk náluk. Ez egy nagyszerű ajánlat, hiszen akkor egyszerre el tudunk rendezni mindent egy ilyen megbízható helyen.

Ehhez azonban arra volt szükség, hogy a székhelyszolgáltatás jó helyeken legyen elérhető. Mint gondolhatjátok, ebben sem kell majd csalódni. A Székhely Centrum több lehetőséget is felkínál arra, hogy hova szeretnénk telepíteni a cég székhelyét. Kettő ezek közül Budapesten van, engem azonban jobban érdekelt a harmadik választás. Ez pedig Újlengyel volt, ahol különböző adókedvezményeket vehetünk igénybe. Ez óriási segítséget nyújthat egy kezdő vállalkozásnak, viszont azoknak is megéri belegondolni, akik már hosszabb ideje benne vannak az iparban. Mivel nem véletlen, hogy a legnagyobb cégek székhelyei is Újlengyelben vannak.

Nagyszerű volt látni, hogy ilyen sok lehetőségem van, viszont még mindig azon izgultam, hogy milyen lesz a kapcsolatfelvétel. Erről lehet hallani a legtöbb rosszat. Sokszor ezek a szerződések el tudnak húzódni hónapokig, nekem pedig nem volt ennyi időm. A Székhely Centrum azonban nem tartozik a rossz példák közé, mivel az oldal több részén megtalálható elérhetőségükön szinte rögtön reagálni fognak a felkeresésünkre. Nagyon örültem ennek és hamar meg tudtunk beszélni minden fontos részletet. Ezt követően nem telt bele sok időbe és már kész is voltunk a cégem megalapításával. Azóta is tőlük bérlem a székhelyem és nem lehet semmi panaszom rájuk.