A Webalbum esküvői meghívó álmai meghívója lesz!

Szponzorált tartalom

Webalbum esküvői meghívó

Amikor adott már az esküvő pontos dátuma, amikor már tudható, hogy hol lesz a nagy nap, s amikor már azt is tudni, hogy azon pontosan kik is fognak (várhatóan) megjelenni, akkor már csak azt kell tisztázni (többek között, persze), hogy milyen meghívót is küldjön szét a házasodni szándékozó pár. A Webalbum esküvői meghívó pontosan az a meghívó, melyre mindenkinek szüksége lehet, ha értesíteni szeretné a barátait, rokonait arról, hogy megvan a nagy nap pontos dátuma.

A Webalbum Stúdió Kft. immár egy évtizede utazik meghívók készítésében

Tíz évnyi meghívókészítés mindenképpen elegendő ahhoz, hogy valaki pontosan tudja, a megrendelőnek milyen kivitelre is lesz szüksége. Aki nem tudja, csak sejti, hogy milyen meghívót szeretne, annak a cég személyesen tudja azt megmutatni, Madách Imre úti bemutatótermében, hogy milyen meghívókkal lehet számolni. Van közöttük (a teljesség igénye nélkül) magyaros megjelenésű, kétszer hajtott, négyzet alakú, tekercses vagy éppen egyoldalas, rendkívül elegáns külsővel rendelkező darab is. Aki tudja, mire vágyik, az akár online is leadhatja a rendelését! Minden esetben készül fizikai mintapéldány is, hogy semmilyen meglepetés ne érje a megrendelőt.

Nem tudja, mennyi meghívótól lehet leadni a rendelését?

Segítünk: bármennyitől! A Webalbum esetében ugyanis nem kell minimum rendelési mennyiségtől tartani, mely alatt aztán nem lehet érvényes megrendelést leadni. Ha Önnek tíz darab kell, mert rendkívül szűk körben házasodna össze, akkor annyit fog a cég legyártani.

Akkor is keresse fel a honlapot, ha nemcsak meghívó kell Önnek!

Az egyedi meghívókon felül mindenféle kiegészítő is elérhető az oldalon, úgymint ültetőtábla, poháralátét, szalvétagyűrű vagy más kellék, melynek a legyártását a Webalbum Stúdió Kft. képes szintén megszervezni, lebonyolítani.

A végén pár számadat a meggyőzés érdekében

A Webalbum immár tíz éve foglalkozik azzal, hogy a megrendelők számára esküvői meghívókat gyártson le. Mindegyik meghívó kézzel készül, kivétel nélkül; a cég kedvező megítélése a megrendelők körében többek között ennek az „apróságnak” is betudható. Az eltelt évek alatt több, mint 3000 esküvőhöz járult hozzá olyan meghívó, mely a vállalkozásban dolgozók kezei alól került ki a meghívottakhoz. Aki olyan emléktárgyat szeretne átadni, mely még évek múltán is emlékezteti a meghívottat arra, hogy milyen élményben is volt része, annak Webalbum meghívóra van szüksége!