Azt gondolod, a bútorszállítás könnyű dolog?

Szponzorált tartalom

bútorszállítás
bútorszállítás

A kényelmes, jól berendezett otthon alapvetően pénz kérdése; másodsorban pedig utánajárásé, hiszen akinek alaposan meg kell néznie, mennyit költ el bútorra, annak nagyobb munkába telik egy adott keretből berendeznie a lakását, mint aki előtt nem tornyosul anyagi akadály. De mi a helyzet a szállítás kérdésével?

Bútorszállítás sérülés nélkül, megfizethető módon!

A Tibiköltöztetés (melyet a http://tibikoltoztetes.hu/butorszallitas oldalon lehet megtalálni) úgy véli, a bútorszállítás komoly dolog, melyet éppen ezért helyén kell kezelni. Sokan követik el azt a hibát, hogy nem mérik fel, mivel is jár egy nagyobb bútordarab elszállítása! A magyar viszonyok közötti bútorszállítás mikéntjét alapvetően az ár határozza meg. A legolcsóbban nyilvánvalóan úgy lehet eljárni, ha a szállítási munkát az érintett saját maga oldja meg, mondjuk haszongépjármű kölcsönvételével, haveri alapokra helyezve ezzel a dolgot. A professzionális bútorszállítás azonban jóval több, mint egy alkalmasnak tűnő jármű és egy-két markos kéz összessége! A Tibiköltöztetés nem kevesebb, mint 15 év tapasztalatával a háta mögött képes garantálni azt, hogy a szállítás sérülésmentesen történjen meg, megfelelő árazás mellett.

Mit veszíthetünk s.k.-szállítással?

Bár motiváló a spórolás gondolata, nem árt tisztában lenni azzal, hogy a saját kezűleg elvégzett anyagmozgatásban benne van az is, hogy a kivitelezésbe hiba csúszik! Elég rosszul megállapítani egy csomagtartó, egy haszongépjármű befogadóképességét ahhoz, hogy zavar fejcsóválás legyen a szállítás vége – úgy, hogy tulajdonképpen érdemi dolog nem is történt. Ám ha be is fér minden a raktérbe, akkor sem biztos, hogy a célállomáson az adott bútordarab sérülésmentesen kerül elő, hiszen menet közben, a szakszerűtlen tárolás okán törés, szakadás, mély karc keletkezhet az addig makulátlan bútoron. Minden bútordarab sérülékeny, így ha nem gondoskodunk a megfelelő szállítási körülményekről, kellemetlen meglepetésben lehet részünk!

Mit nyerhet a Tibiköltöztetéssel?

Profizmust, tapasztalatot, felelősségvállalást, problémamegoldást – csupa olyan dolgot, melyre szükség van akkor, ha valaki bútort szállíttat egyik pontból a másikba.

A Tibiköltöztetés természetesen nemcsak újonnan vásárolt, áruházból elhozni szándékozott bútorokat képes megmozgatni, hanem komplett lakásbelsőt is, ha valaki éppen költözni szándékozik.