Így találtam új „nyomtatóst”.

Szponzorált tartalom

https://nyomtatoalkatresz.hu/patron/canon-patron oldal
https://nyomtatoalkatresz.hu/patron/canon-patron oldal

Sokan úgy gondolják, hogy az irodai munka végtelenül unalmas és csak azt unalmas emberek tudják csinálni, de én azt mondom, hogy egy ilyen munkakör is lehet izgalmas, csak a jó helyen kell végezni. Én például egy borászatnak vagyok az irodavezetője és imádom. Sok különböző feladatom van, egyik nap sem ugyanolyan és maga a téma is mindig izgalmas ezért minden nap örömmel megyek be és várom a rám váró feladatokat.

Talán a következő sztori nem tűnik annyira izgalmas, de esküszöm, hogy egy nagyon érdekes projektben játszott kulcsszerepet. Nyomtató patront kellett beszereznem nagyon sürgősen, a hely ahonnan pedig eddig ezeket a dolgokat beszereztem megszűnt, így új „nyomtatós” után kellett kutatnom. Az irodában Canon nyomtató van, így alapvetően könnyű beszerezni hozzá a dolgokat, de szerettem volna egy olyan partnert találni, akivel megint hosszútávon tudok operálni, ezért lehet hogy a keresésbe kicsit több időt fektettem, de így találtam rá a https://nyomtatoalkatresz.hu/patron/canon-patron oldalt.

Rögtön az elején tudtam, hogy megtaláltam azt, amit kerestem, hiszen minden megvolt benne, ami egy tökéletes webshopban kell, főleg ilyen témakörben. Semmi nem volt túlmagyarázva, csak pont amennyire kell és minden fontos pont és kategória jól látható helyen volt. A releváns információk, rögtön a főoldalon már láthatók voltak, és ami a leginkább szembetűnő volt így első blikkre, hogy maga az oldal dizájnja is kellemes volt a szemnek, ami sokat hozzáadott a pozitív megítéléshez.

Tehát néhány pozitívum:

  • A kiszállítás teljesen díjmentes, nem számít milyen értékben vásárolsz.
  • Borzasztóan nagy a választék.
  • Nagyon jó kedvezményeket tud magadnak generálni, szimplán csak azzal, hogy vásárolsz, hiszen 2 termék esetén már mennyiségi kedvezményben részesülhetsz.

Ezek voltak első körben, amik végül meggyőztek, hogy innen rendeljek, így gondoltam rákukkantok a canon patronokra. Mikor rámentem a megfelelő aloldalra, hirtelen köpni nyelni se tudtam, mert eleve nem is tudtam, hogy ennyi canon patron létezik, aztán hogy egy webshop ilyen nagy kínálattal is tud rendelkezni. A Canon tintapatronok között a legnagyobb termékkategória a Pixma sorozat volt, ebben a kategóriában elképesztően sok opció volt, hirtelen nem is voltam benne biztos, hogy a típusszámot fogom kiválasztani, de szerencsére minden termékhez tartozik egy külön lista is, ami felsorolja, hogy melyik nyomtatókkal lehet párosítani az adott patront. Ez különösen megnyugtató volt, mert bár általában mindig tudom, hogy mit kell rendelnem, sosem árt egy második megerősítés, illetve tök jó volt, hogy rákattintva a listára a saját nyomtatónkra, az olyan kapcsolódó terméket is megnézhettem, ami szintúgy kompatibilis az irodai nyomtatónkkal.

Ami a szállítást illeti én a GLS futárt választottam, mert az egészen ajtóig hozta nekem a csomagot és lehetett nála fizetni készpénzzel és bankkártyával. Alapesetben amúgy még lehet azt a szállítási módot is választani, hogy ők maguk hozzák ki a rendelést, de úgy láttam, hogy erre inkább nagyobb tételek vásárlásánál van lehetőség.

A https://nyomtatoalkatresz.hu/patron/canon-patron oldalt tehát elmentettem a kedvencek közé, mert mostantól biztos, hogy mindent innen fogok rendelni!