Professzionális csapatépítés a Balatonon – balatonpro.hu.

Szponzorált tartalom

csapatépítés
csapatépítés

Egy olyan cégnél dolgozom, ahol minden évben szinte kötelező jelleggel van csapatépítő. Úgy értem ezt az egészet, hogy olyannyira nagy figyelmet fordít a vezetőség a munkahelyi kapcsolatokra, hogy a bevételünk egy bizonyos részét el kell különíteni, és azt a pénzt valami csapatépítős programra kell költeni.

Voltunk így már pincetúrán Egerben, kalandparkban Zamárdiban, vagy egyik évben a Sziget Fesztiválra is lenéztünk egy napra. Az idei évben szűkösek voltak a keretek, meg persze a fesztiválok is elmaradtak, de azért így sikerült egy remek program lehetőséget találnunk. Ha valaki professzionális csapatépítésre vágyik a Balatonon, akkor balatonpro.hu.

Két napra mentünk le a Balatonra, abból pedig az egyik napra igénybe vettük a BalatonPRO szolgáltatásait. Őszintén szólva ez volt az első olyan „csapatépítőnk”, ami valóban erre a dologra specializálódott. Napközben egy vitorlás túrára mentünk el, néha megálltunk egy-egy kikötőben meg csak úgy a Balaton közepén is és ott lehet kicsit pancsolni, de később megkezdtük a betervezett SUP-ozást is, ami egyébként sokkal nehezebb sport, mint amilyennek elsőre látszik.

SUP-ozás és indoor csapatépítés

Először azon versenyeztünk, hogy ki tud hamarabb felállni és stabilan megállni rajta, majd amikor már fixen begyakorolta mindenki, akkor jöhetett pár ügyességi feladat. Szlalomoztunk a bóják körül, meg gyorsasági versenyt is rendeztünk. Mindig volt, aki belepottyant a vízbe, de tulajdonképpen tényleg csak a móka kedvéért folyt a verseny.

Este megvacsoráztunk a panorámás étteremben, és utána kezdetét vette a valódi csapatépítés. A BalatonPRo csapat kifejezetten olyan játékokat állított össze, ami alapján valóban jobban megismertük egymást (hiába dolgozunk együtt évek óta), és valóban csapatként kellett együttműködni.

Mindenkinek nagyon tetszett a program és megbeszéltük, hogy néha ilyeneket is be kéne iktatni, mert valóban hasznos. Szóval, ha Professzionális csapatépítés a Balatonon – balatonpro.hu.